Menukort

Aften menu

Bordbestilling er nødvendig alle dage

Forretter

Rejecocktail 85,-

Klassisk med salat, citron og hjemmelavet dressing

serveret med brød og smør

Laksesalat 85,-

Varmrøget laks rørt med mayo og urter

Serveret på sprød salat med brød og smør

Hønsesalat 75,-

Hjemmelavet serveret på sprød salat

med brød og smør

 

Hovedretter

Rødspætte 195,-*

Helstegt serveret med nye kartofler,

og smør- eller persillesovs 

(* Skal bestilles på forhånd)

 

Wienerschnitzel 185,- 

Serveret med brasede kartofler,

ærter, "dreng" & smørsovs

 

Bøf af oksemørbrad 235,-

Serveret med dagens kartofler, dagens grønt

& bearnaisesauce

"Perlehøne" 175,-

Kyllingebryst med sprødt skind

serveret med dagens kartofler, dagens grønt & flødesovs

 

Quinoabøf (vegetar) 165,-

Fritteret grøntsagsbøf

 serveret med dagens kartofler, dagens grønt & valgfri sovs

Desserter

Æblekage 60,-

Hjemmelavet med knuste makroner og flødeskum

Pandekager med is 68,-

2 stk. hjemmelavede pandekager

med vaniljeis og chokoladesovs

Rødgrød med fløde 65,-

Hjemmelavet serveret med frisk fløde

 

Børne retter 

(for børn under 12 år)

Fiskefilet 65,-

Fritteret fiskefilet med pommes frites

og hjemmelavet remoulade

 

Nuggets 65,-

Fritteret kyllingenuggets 

med pommes frites og hjemmelavet remoulade 

* Da vi ligger på en ø og dermed har begrænset mulighed for at få varer, kan visse retter være udsolgt.

Det kan derfor være en god idé at bestille maden på forhånd.

Vi beder altid selskaber på over 6 personer om

at bestille maden på forhånd.