Menukort

Aften menu

Bordbestilling er nødvendig alle dage


Forretter

Rejecocktail 85,-

Klassisk med salat, citron & hjemmelavet dressing

Serveret med brød

Carpaccio 85,-

Tynde skiver lækkert oksekød med grønt,

Parmesanost & knas

Serveret med brød

Hovedretter
 

Rødspætte 199,-*

Helstegt serveret med nye kartofler,

og persillesovs 

(*Skal bestilles på forhånd)

 

Wienerschnitzel 189,- 

Serveret med brasede kartofler,

ærter, "dreng" & skysovs

 

Braiseret oksespidsbryst 199,-

Serveret med nye kartofler vendt i smør og urter, ærtepure,

høvlet peberrod, løgringe & skysovs

"Perlehøne" 179,-

Kyllingebryst med sprødt skind

serveret med nye kartofler vendt i smør og urter,

ærtepure & skysovs

 

Quinoabøf (vegetar) 169,-

Friteret grøntsagsbøf

 serveret med nye kartofler vendt i smør og urter

& ærtepure

Desserter

Æblekage 64,-

Hjemmelavet med knuste makroner & flødeskum

Pandekager med is 69,-

2 stk. hjemmelavede pandekager

med vaniljeis & chokoladesovs

Brownie med is 69,-

Hjemmelavet serveret med hjemmelavet vaniljeis

& friske bær

 

Børne retter 

(for børn under 12 år)

Fiskefilet 69,-

Friteret fiskefilet med pommes frites

og hjemmelavet remoulade

 

Nuggets 69,-

Friteret kyllingenuggets 

med pommes frites og hjemmelavet remoulade 

* Da vi ligger på en ø og dermed har begrænset mulighed for at få varer, kan visse retter være udsolgt.

Det kan derfor være en god idé at bestille maden på forhånd.

Vi beder altid selskaber på over 6 personer om

at bestille maden på forhånd.