top of page
IMG_5056.HEIC

Omø Perlen Badehotel

En Perle midt i Storebælt med 5 stjernet havudsigt og 10 meter til stranden.

Her kan man overnatte, og nyde roen og nærværet, året rundt i nyrenoverede strandhytter indrettet som lejligheder med eget køkken, bad, soveværelse og stue.

Der findes ingen personale og man forestår selv alle sine måltider. 

Derudover tilbydes ophold; 

Strandhytteselskaber, som betyder at man lejer alle seks strandhytter, og dermed har hele strandhytteområdet for sig selv med selvvalgte gæster. Her forestår man selv alle måltider, og har mulighed for at samle alle gæsterne og spise sammen udenfor på bordebænke området.

 

Gourmetselskaber er et ophold hvor man helt eksklusivt "ejer" hele badehotellet for en weekend. Her vil der være kok og tjenere på ved alle måltider.

Læs mere om hver selskabs mulighed nedenfor.

Strandhytteselskaber

Lej alle 6 strandhytter i en weekend, fredag til søndag, sammen med venner og eller familie eller til et helt specielt arrangement og bo sammen men hver for sig. Der er i alt 28 sovepladser. 

Her kan alle aldersgrupper boltre sig med forskellige aktiviteter på forskellige tidspunkter. Stranden ligger 30 skidt fra strandhytterne og alle har udsigt over Storebælt.

Man forbereder selv sine måltider i enten egne strandhytter eller på grillen som er til fri afbenyttelse. Der er mulighed for at alle kan spise sammen udenfor på fællesarealet mellem strandhytterne.

Der vil være velkomstkurv med snacks og bobler på køl i alle 6 strandhytter ved ankomst.

Pris total 14.000kr

IMG_9269.HEIC
IMG_6830.HEIC

Book strandhytteselskaber

Opholdet bestilles på Kontakt@omoeperlen.dk, og her vil der også være mulighed for at stille yderligere spørgsmål.

Vi anbefaler at booke i god tid, så vi kan finde en weekend hvor alle strandhytter er ledige. 

Om os

Badehotellet er en gammel dame fra 1908,

som startede sine dage som købmandsbutik med udskænkning i baggården. For senere at blive øens mødested for dans og fest.

I dag fornemmer man historien i de nyrenoverede rammer og afslappende atmosfære, mens man nyder roen, nærværet, den smukkeste udsigt og den klare stjernehimmel helt på egen hånd.

Vi inviterer til en oplevelse med overdådig natur og efter en gåtur rundt om øen og et dyp i havet venter egen private terrasse.

Vores mål er at man får et ekstraordinært ophold som giver tid og rum til uforglemmelige minder med dem der virkelig betyder noget.

Familien Sørup

IMG_4129 (1).jpg

Gourmetselskaber 

Omø Perlen Badehotel tilbyder to former for weekend gourmetophold, og vores restaurant benyttes udelukkende til sådanne. Vi har mulighed for at huse 36 overnattende gæster på stedet, fordelt på tre værelser og seks strandhytter. 

Gourmetophold for 9 par eller

Gourmetophold for 9 familier. 

I fællesskab skræddersyer vi det fineste arrangement i samarbejde med arrangøren, hvor der bliver tænkt over alle detaljer.

Vores elegante restaurant er indrettet i nordisk lys stil, og ude på vores underskønne haveterrasse sidder man helt ugenert med panorama udsigt over Storebælt og 10 meter til vandkanten.

Nyd solnedgangen og dans, på stranden, til den lyse morgen.

Særklasse

Helt eksklusivt “ejer” man dermed hele Omø Perlen Badehotel, til et unikt selskab, for en weekend, hvor alle faciliteter vil være til rådighed. Faciliteterne på stedet omhandler minigolfbane og petanque samt vores spa område med vildmarksbad og sauna.

Her dækkes op på enten tre eller seks runde borde alt efter om det er et 9 par eller et 9 families weekend gourmetophold.  

Vores arrangementer er både de smukkeste, hyggeligste og mest afslappende for både børn og voksne.

IMG_4122 (1).jpg

Kokken & tjenerne

Forplejning i særklasse kommer, ved et sådanne arrangement, fra Kok Morten Enøe-Christiansen, som har et meget højt fagligt niveau, og en helt vidunderlig kreativitet. Morten Enøe-Christiansen sammensætter lige hvad man kunne ønske sig, og altid med et twist og waw-effekt. Kokken medbringer personale til hele weekenden.  

Kontakt os for et uforpligtende møde på kontakt@omoeperlen.dk  

Vi anbefaler at booke i god tid, og er klar til at planlægge en weekend ud over det sædvanelige.

bottom of page