top of page
BADEHOTEL_edited.jpg
Omø Final hvid.png
Velkommen


Omø Perlen Badehotel ligger i vandkanten på Perlestanden med 5 stjernet panoramaudsigt over Storebælt og har i dag 6 nyrenoverede strandhytter indrettet som lejligheder. Badehotellet har gennemgået en gennemgribende renovering i 2023/2024.

Badehotellet er en gammel dame fra 1908, som startede sine dage som købmandsbutik med udskænkning i baggården. For senere at blive øens mødested for dans og fest.
I dag fornemmer man historien i badehotellets nyrenoverede rammer og afslappende atmosfære, mens man nyder roen, nærværet, den smukkeste udsigt, og den klare stjernehimmel helt på egen hånd.

Der er ingen reception eller personale på badehotellet, i stedet får man udleveret en kode til sin strandhytte inden ankomst. Alle strandhytter er indrettet som lejligheder med eget køkken, stue, soveværelse, bad og egen terrasse, som efterlader skønne og hyggelige omgivelser til selv at forestå sine måltider.
Alle har egen udsigt til stranden, og vandkanten rammes 30 skridt fra
strandhytterne.

Denne formidable beliggenhed inviterer til strandaktiviteter om sommeren og til den smukke gåtur øen rundt, på 11 km, resten af året.
Velkommen til Omø Perlen Badehotel

 
bottom of page